Deler av Vipps er nede 17. mai, opplyser tjenesten. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er for øyeblikket problemer med betaling til bedrifter og organisasjoner gjennom DNBs betalingstjeneste Vipps, melder tjenesten.

Flere har hatt problemer med Vipps’ «Kjøp og betal»-tjeneste på nasjonaldagen, mens tjenesten «Vennebetaling» skal fungere som normalt.

– Det har vært en feil med kjøp og betal-funksjonen som har berørt ganske mange av våre brukere. Det er veldig kjedelig på en dag hvor mange lag og foreninger skal bruke oss, sier kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes i Vipps til NTB.

annonse

Mange skoler, lag og foreninger har de siste årene tatt i bruk Vipps-betaling på 17. mai, siden færre bruker kontanter. Vipps-trøbbelet fører dermed til problemer for lag og foreninger som ikke får tatt betalt for pølse-, is- og kakesalg gjennom betalingstjenesten.

Kjærnes i Vipps sier at tjenesten forsøker å rette feilen, og at de er i gang med å teste en løsning. Hun kan imidlertid ikke love når problemene vil være over.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon