Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Et bolighus i Prestfoss i Sigdal har brent ned til grunnen, etter at en bilbrann spredte seg til huset. Alle beboere skal være ute av huset.

Brannvesenet fikk melding om brannen rundt klokken 6.15 lørdag morgen.

– Huset er overtent, og det brenner også i to biler som står ved huset. Skal ikke være spredningsfare til andre hus per nå. Beboere i tre nabohus er evakuert på grunn av brannrøyk, opplyste Sørøst politidistrikt like før klokken 7.

annonse

Alle beboerne i huset som er evakuert, skal være i god behold. Det skal ha vært fire personer i boligen da brannen oppsto, ifølgeDrammens Tidende.

– Meldingen vi fikk dreide seg om bilbrann med fare for spredning på hus, så har det eskalert. Det skal være snakk om brann i taket på huset, opplyser 110-sentralen Sørøst til NTB.

Det ble sendt ut mannskap fra tre brannstasjoner. Ved 8-tiden hadde huset brent helt ned til grunnen, skriver NRK.

annonse

– Brannvesenet er fortsatt på stedet, og driver nå med etterslokking. Det vil pågå så lenge det er nødvendig, opplyser vaktleder Harald Kleppo i 110 Sørøst til NTB like før klokken 9.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon