Irans president Hassan Rouhani kommenterer den pågående ordkrigen med USA med at klimaet ikke er egnet for dialog mellom landene under de rådende forholdene. Foto: Handout/ AP / NTB scanpix.
annonse

Irans president fortsetter ordkrigen med USA og sier at den rådende situasjonen mellom landene ikke er egnet for samtaler.

annonse

– Dagens situasjon er ikke egnet for samtaler, motstand er vårt eneste valg, sa Irans president Hassan Rouhani sent mandag ifølge det statlige nyhetsbyrået IRNA.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Den iranske presidenten Hassan Rouhani sa at han favoriserer samtaler og diplomati, men ikke under de nåværende forholdene, skriver Reuters.

Søndag truet Trump med å utradere Iran, dersom landet angriper amerikanske interesser. Mandag fortsatte Trump med at Iran ville bli møtt med «stor kraft» dersom de gjorde noen framstøt mot amerikanske interesser i Midtøsten.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.