En kjent fransk fotballagent mener Real Madrid kan være villig til å betale 300 millioner kroner for Kylian Mbappé. Foto: AP / François Mori / NTB scanpix
annonse
annonse

En kjent fransk fotballagent mener Kylian Mbappé kan være verdt 300 millioner euro.

Et stort spenningsmoment i det europeiske overgangsmarkedet denne våren og sommeren, er hvor stjerneskuddet Kylian Mbappé spiller neste sesong.

Så sent som for to år siden betalte Paris Saint-Germain totalt 1,8 milliarder kroner til Monaco for den unge angriperen, som siden da har blitt verdensmester og to ganger seriemester for PSG.

annonse

Men Mbappé har hintet at han allerede vil videre. Søndag sa han følgende til BEIN Sports etter at han hadde fått prisen for årets spiller i den franske serien:

– Denne prisen er et viktig øyeblikk for meg, et vendepunkt i min karriere … Et øyeblikk der jeg får mer ansvar, kanskje i PSG, kanskje et annet sted

Mbappé blir

Dette satte naturlig nok fart i ryktene om at Real Madrid skal være nær å sikre seg stjernespillerens underskrift. Så sterke er ryktene at PSG mandag så seg nødt til å prøve å dementere dem ved å si at PSG og Mbappé kommer til å være sammen også neste sesong.

annonse

Den erfarne franske fotballagenten Jean-Pierre Bernes mener at det er vanskelig å holde igjen en spiller som innerst inne ønsker seg et annet sted.

Men om det skulle være Zinedine Zidanes Real Madrid må klubben i så fall åpne lommeboken på vidt gap.

Bernes sier til L’Équipe at VM-triumfen med Frankrike i 2018 økte Mbappés verdi med 70 millioner euro, og at det minste Madrid slipper unna med vil være 250 millioner euro (ca. 2,5 milliarder kroner). Allerede da vil han ha slått overgangsrekorden til Neymar (fra Barcelona til PSG) med nesten 300 millioner kroner.

3 milliarder?

Bernes mener samtidig at prisen kan bli enda høyere, kanskje så mye som 300 millioner euro, altså tett på tre milliarder kroner.

Spørsmålet er så om PSG gir slipp på Mbappé, til tross for utsiktene til en fantasipris.

annonse

– Hvis de (PSG) har bestemt seg for å beholde ham, så gjør de det. Det finnes eksempler på klubber som ikke har behov for pengene de kan få for en slik spiller og som ikke gir etter, sier Bernes til L’Équipe.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon