Illustrasjonsbilde. Foto av imageBROKER/REX (3448182a)
annonse
annonse

En svensk landslagsspiller i fotball er mistenkt for vold mot en kvinnelig politibetjent i forbindelse med et besøk på en nattklubb, skriver Kvällsposten.

Spilleren har representert Sverige i både EM- og VM-sluttspill. Han skal ha benektet anklagene om vold.

Fotballstjernen ble pågrepet av politiet etter en hendelse utenfor nattklubben i Helsingborg. Det skal ha oppstått håndgemeng med dørvaktene da mannen og hans følge skulle inn i lokalet.

annonse

Ifølge Kvällspostens kilder ble fotballspilleren deretter lagt i bakken av politi og dørvakter i fellesskap. Man skal også ha sett seg nødt til å benytte pepperspray mot ham. En politikvinne hevder at hun ble slått av mannen så hardt at hun begynte å blø.

Spilleren ble innbrakt til politistasjonen. Ifølge lokale medier har politi og påtalemyndighet lagt lokk på saken og nekter å uttale seg om detaljer. Saken er underkastet såkalt «åtkomstskydd», hvilket kan gjøres ved saker som ventes å omfattes med spesielt stor medieinteresse.

Overfor Sportbladet sier statsadvokaten som har ansvar for saken likevel at mannen er mistenkt for flere forbrytelser, hvorav den alvorligste er vold mot tjenesteperson.

Expressen skriver at spillerens armbåndsur verd nesten en million kroner ble knust i tumultene utenfor nattklubben.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon