I filmen «Homeland» som ble vist før foredraget, var det forfølgelsen av jøder i særlig Frankrike, som var hovedtemaet. Flere ganger sies det at jødene har Israel å flykte til. Noe slikt hjemland har ikke vi andre. Foto: Privat.
annonse
annonse

Mumler Gåsegg har igjen en meget bra artikkel i Resett; denne gang om hvilket fantastisk menneske og folketaler Katie Hopkins er.

Det er Katies foredrag i Oslo Militære Samfund sist onsdag som var grunnlaget for ovasjonene.

I den herlige spørsmålsrunden etter foredraget – herlig fordi Katie er så frisk og freidig i svarene sine – roste jeg Katie for at hun snakker så direkte om muslimer (omtrent 1 t 37 min ut i Documents livestreaming). Det har hos Mumler fått denne omtalen:

annonse

«Max Hermansen mer konstaterer enn spør at det er befriende at Hopkins ikke skyr unna å nevne islam, der Bannon gikk rundt grøten med i-ordet. Hermansen blir i sluttresonnementet kategorisk i det han sier: Alle muslimer. Hvis jeg har forstått ham rett er det å gå alt for langt, slik jeg ser det, men det initierende ved hans spørsmål møter forståelse og respons hos mange. Hopkins svarer at Bannon kommer fra det å være politiker og han må være forsiktig i ordbruken. Så kommer det – Jeg har større baller enn Steve Bannon! Kan jeg få det på en t-skjorte, spør Katie Hopkins som respons på Hermansens ros».

Jeg oppfatter Katie Hopkins dit hen, at hun også snakker om «alle muslimer». For det er det generelle ved muslimer som er så forferdelig i våre samfunn; kvinneundertrykkelsen, homo-hatet, jøde-hatet og egentlig hatet mot alle som ikke tilhører ens egen gren av islam, forbudet mot å forlate islam, forbudet mot å kritisere islam, koranen og ham-du-vet, og så mye annen vold og undertrykkelse. Katie snakker ikke kun om islam og om islamister. Hun forteller gjennom fakta og egne opplevelser, hvordan MUSLIMER ødelegger våre samfunn.

Les også: Katie Hopkins besøkte Oslo øst – da klikket Twitter-venstre

annonse

Kontrollspørsmålet mitt i forhold til å snakke om «alle muslimer» er om man virkelig er muslim om man:

– oppdrar sine barn likeverdig; altså at døtrene får den samme frihet som sønnene,
– generelt mener kvinner er likeverdige i forhold til menn,
– aksepterer at egne og andres barn eventuelt er homofile,
– ser på jødene som likeverdige i forhold til alle andre,
– mener det er helt greit å forlate islam og eventuelt å ikke ha noen tro,
– og setter ytringsfriheten så høyt at man synes det er greit å kritisere islam, koranen etc.

For om man følger disse helt grunnleggende vestlige verdiene, kan man ikke være muslim. Koranen og hele den muslimske verden tillater det rett og slett ikke.

Det er her disse liberale menneskene hvor mange har tilbrakt alt for mye tid på universitetene og i andre ekstremliberale miljøer, bommer så totalt. Muslimene selv sier det så tydelig: Det er ikke mulig å kalle seg muslim om en ikke følger koranens påbud.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon