Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
annonse

En asylsøker fra Eritrea ble tatt vare på av en tysk vertsfamilie. De fikk ingen takk for hjelpen. Eritreeren fant frem en kniv og stakk den inn i familiens 11 år gamle sønn.

Denne uken har han stått for retten i Passau.

Den 26 år gamle Abdulrahman M. knivstakk i juli i fjor flere ganger den 11 år gamle sønnen i sin vertsfamilie. Da eritreeren var alene med gutten i huset presset han ham ifølge påtalemyndigheten ned på bakken og stakk han med en kniv han hadde gjemt i buksen. Blant annet mot strupehodet.

annonse

Les også: Tysk kvinnemagasin gir råd om behandling av skader etter knivstikking

Ble tatt vare på av tysk vertsfamilie, stakk ned sønnen med kniv

En asylsøker fra Eritrea ble tatt vare på av en tysk vertsfamilie. De fikk ingen takk for hjelpen. Eritreeren fant frem en kniv og stakk den inn i familiens 11 år gamle sønn. Denne uken har han stått for retten i Passau.

Den 26 år gamle Abdulrahman M. knivstakk i juli i fjor flere ganger den 11 år gamle sønnen i sin vertsfamilie. Da eritreeren var alene med gutten i huset presset han ham ifølge påtalemyndigheten ned på bakken og stakk han med en kniv han hadde gjemt i buksen. Blant annet mot strupehodet.

Reddet av hunden

Familiens hund, en terrierhybrid, redder livet til gutten ved å bite angriperen. Det gjorde at gutten kom seg løs og løp vekk og ned på gaten, forfulgt av den 26 år gamle asylsøkeren. På gaten fikk den hardt skadde gutten stanset flere biler, og gjerningsmannen ga opp forfølgelsen, skriver Jungefreihet.de, som blant annet har Bild som kilde.

annonse

I retten forsvarte gjerningsmannen seg med at han hadde en nakenvideo på sin mobiltelefon som var sett av guttens mor.

– Det er ikke mulig for en kvinne å se en muslim naken, det må straffes med døden, sa han, som unnskyldning for å angripe kvinnens sønn. Han fortalte politiet at djevelen hadde beordret ham å bære kniven.

Det den gangen 11-årige offeret har siden hatt posttraumatiske stressproblemer og kan derfor ikke lenger delta i skoletimene.

– Vi hjalp alltid Abdulrahman. Vi forstår ikke hvorfor han gjorde dette mot oss,» spør moren.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.