Petter Stordalen og kona Gunhild Anker Stordalen ankommer åpningsfesten tirsdag kveld for Petter Stordalen sitt nye hotell The Thief på Tjuvholmen i Oslo. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

Før hadde han selv 11 biler, men forteller at nå har han bare åtte.

Milliardæren har også en roterende garasje i sitt hus på Bygdøy, årsaken skal visst være at han ikke liker å rygge.

Aftenposten arrangerte byutviklingskveld med temaet «Den bilfrie byen», og en av talerne var Petter Stordalen, skriver Nettavisen.

annonse

– Jeg drømmer om en by nesten helt fritt for biler, sa hotellkongen, og viste frem et bilde fra 1962. Den gangen kunne biler fortsatt kjøre gjennom Folketeaterpassasjen. Et bilde fra 1990 viste biler som kjører over Rådhusplassen, sa Stordalen i sin tale og spurte.

– Hvem vil tilbake til 1962 og 1990? Min datter Emilie på 27 ser vantro på meg når jeg forteller at i gamle dager kjørte man biler i Karl Johans gate. Det var ikke bedre før, det har aldri vært bedre enn nå, hoiet Stordalen, selv om han måtte innrømme at ikke all utvikling har vært like vellykket, skriver Nettavisen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon