Illustrasjonsbilde. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

En mann i 40-årene fra Østlandet er dømt til seks års fengsel for drapsforsøk, etter at han i fjor slo kjæresten i tinningen med et spett, melder TV 2.

annonse

Ifølge dommen forsøkte mannen å slå i hjel kjæresten med et spett mens hun sov. Han traff kvinnen i tinningen, og hadde slagene vært kraftigere kunne de ha vært dødelige, ifølge rettsmedisiner, skriver kanalen.

annonse

Senere truet han kvinnen med kniv, og da hun forsøkte å frata ham kniven fikk hun et kutt i underarmen. Mannen i 40-årene hadde 2,89 i promille da hendelsen skjedde i oktober 2018, ifølge blodprøver tatt etter hendelsen.

Mannen er nå dømt til seks års fengsel og til å betale 175.000 kroner i oppreisning og 5.250 kroner i erstatning til kvinnen. Han er også ilagt besøksforbud overfor sin tidligere kjæreste for resten av livet.

Det er ikke kjent om mannen vil anke dommen.

annonse
annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.