Siv Jensen fylte 50 år og fikk en klem av statsminister Erna Solberg. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Finansminister og Frp-leder Siv Jensen feiret onsdag ettermiddag sin 50-årsdag sammen med politiske kollegaer. I gave fra regjeringen fikk hun et padlebrett.

– Hvis du ser på gaven fra Høyre og regjeringen utenpå, så ser det ut som en mann. Det er det ikke men det er noe som kan være viktig symbolsk, sa statsminister Erna Solberg (H) spøkefullt om 50-årsgaven til sin regjeringskollega.

– Vi politikere trenger å lære og padle litt. Vi fant ut at du trenger et slikt padlebrett på hytta der ute. Du er en eksplosiv dame, og der kan du øve på harmoni og ro, fortsatte statsministeren.

annonse

I tillegg til gave fikk Jensen varme ord fra statsministeren, som beskriver Jensen som tydelig, følsom og med enorm empati. Statsministeren la likevel ikke skjul på at de to til tider har følt hverandre litt på tennene, før hun røpet et triks for å finne en artig video av finansministeren på YouTube.

– Let opp Siv Jensen og danseband, sa Solberg.

Ap-nestleder Hadia Tajik, NHO-leder Ole Erik Almlid og LO-leder Hans-Christian Gabrielsen var blant dem som talte til finansministeren på hennes 50-årsfeiring. Av Arbeiderpartiet fikk Jensen donasjoner til Betzy-krisesentret i Drammens-området, mens av NHO fikk hun et spa-opphold.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon