Ungdomsskolelærer ut mot Resett. Foto: Wikimedia.
annonse
annonse

Ungdomsskolelærer vil peke på Resett neste gang det skjer et terrorangrep i regi «alt-høyre».

Den oppsiktsvekkende meldingen ble skrevet i en tråd der TV 2-journalist Fredrik Græsvik gikk til angrep på Resetts redaksjonssjef Lars Akerhaug i forbindelse med noe som stod kommentarfeltet til nettavisen.

– Hvorfor legger dere ut slike kommentarer? Du påstår jo at dere følger pressens etiske regler, og at kommentarfeltet er forhåndsmoderert. Er du stolt over å være formidler av slikt søppel? Og du! Ikke trekk offerkortet ditt nå, skrev Græsvik som tidligere har hengt ut personer med dysleksi på Twitter.

annonse

Det var twitter-profilen «Einar» som la ut et skjermbilde av meldingen som gjorde Græsvik og hans følgere rasende.

«Einar» har ved gjentatte anledninger stemplet Resetts ansatte som facsister og rasister og var sjokkert over kommentaren som fikk ligge uslettet.

annonse

– Resett bifaller til farlige krefter

«Einars» skjermbilde ble starten på en rekke hatefulle meldinger mot Resett.

En ungdomsskolelær fra Hordaland ble så rasende at han ville peke på Resett, og gjøre avisen medskyldig i drap på nordmenn, hvis det skulle skje et terrorangrep i fremtiden.

– Jeg gir ikke fem flate øre for Resetts såkalte ytringsfrihetskamp. De støtter, hundefløyter til og bifaller farlige krefter i samfunnet. Neste gang vi får en alt-høyre terror handling i Norge, kommer Resett til å være medskyldig, skrev Rolf-Eirik Høisæter, som til daglig underviser ungdomsskoleelever.

annonse

– Fuck off

Læreren viser seg å være en stor motstander av Resett og anklager avisen for å være rasistisk på sin egen profil.

I en festet tweet ber han avisens ansatte å om dra til helvete.

– Jeg diskuterer gjerne med folk på høyresiden, liberale, religiøse og andre jeg er veldig uenig med. Men hvis du er fra rasist/nazist/Resett/konspi-foliehattbrigaden: Fuck off!
Livet blir for kort når det finnes liten sjanse for at vi kan kommunisere på noen meningsfull måte, lyder meldingen fra ungdomsskolelæreren. 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon