Londons ordfører, Sadiq Khan. Foto: Mark Thomas/REX/Shutterstock
annonse
annonse

London-ordfører Sadiq Khan er en av de som reagerte på uttalelsen den kjente komikere John Cleese kom med i The Guardian om at London ikke lenger er en engelsk by.

Khan svarte på Twitter med en nedsettende kommentar mot Cleese, mens han samtidig omfavnet mangfoldet og globalismen.

Skjermdump fra Twitter.

«Disse kommentarene fra John Cleese får ham til å høres ut som om han fortsatt befinner seg i karakteren til Basil Fawlty (Hotell i særklasse red.anm). Londonere vet at mangfold er vår største styrke. Vi er den stolte engelske hovedstad, en europeisk by og et globalt knutepunkt.»

annonse

Les også: John Cleese: – London er ikke engelsk lenger

Men Khan fikk svar på tiltale, og det så det virkelig holdt, med kun et bilde fra en kinesisk turistinformasjon om London. Der står det:

Skjermdump fra Twitter.

«London er normalt sett et trygt sted å reise, men det er grunn til å ta forholdsregler når man er på steder hvor befolkningen stort sett består av indere, pakistanere og svarte. Vi råder turister til ikke å gå ut alene om natten og kvinner til alltid å ha med seg følge når de reiser.»

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon