Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Politiet har pågrepet tre personer i midten av tenårene etter et væpnet ran mot to unge gutter i Skien onsdag kveld.

annonse

To gutter i midten av tenårene ble onsdag kveld utsatt for grovt ran utendørs i et boligområde på Klyve i Skien. Det ble avfyrt skudd med et håndvåpen under ranet, men ingen ble truffet og ingen kom fysisk til skade.

annonse

En av guttene ble fraranet en mobiltelefon. Gjerningspersonene hadde på seg hjelmer under ranet, og dro fra stedet på en motorisert tohjuling.

Politiadvokat Jan Helge Palm bekrefter overfor Telemarksavisa at politiet har pågrepet tre personer i midten av tenårene etter ranet. Han ønsker imidlertid ikke å gå nærmere inn på hva som førte til pågripelsen.

De tre har status som siktet i saken.

annonse
annonse

– På grunn av sin unge alder sitter de ikke i politiets arrest, og vi har gjort avhør av to av dem. Den tredje vil vi få tatt avhør av så fort det lar seg gjøre, sier politiadvokaten til avisa.

Politiet fikk melding om ranet klokken 18.39.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.