A Turkish anti-riot police officer (L) stands guard as people walk past near the explosion site on June 29, 2016 at Ataturk airport International arrival terminal in Istanbul, a day after a suicide bombing and gun attack targeted Istanbul's airport, killing at least 36 people. A triple suicide bombing and gun attack that occurred on June 28, 2016 at Istanbul's Ataturk airport has killed at least 36 people, including foreigners, with Turkey's prime minister saying early signs pointed to an assault by the Islamic State group. / AFP PHOTO / OZAN KOSE
annonse

Tyrkiske myndigheter har pågrepet 20 antatte IS-krigere i en landsomfattende politirazzia. De er anklaget for å ha planlagt terrorangrep for ekstremistgruppa.

Personene ble pågrepet i flere provinser i Tyrkia. De er alle anklaget for å ha forberedt et nært forestående angrep, sier innenriksminister Süleyman Soylu til det statlige nyhetsbyrået Anadolu lørdag.

Det er ikke kjent hvor eller når angrepene skulle ha skjedd. Hvilke land de pågrepne er fra, er heller ikke kjent.

annonse

– Vi er kjent med hvor og når de skulle ha utført angrepene, og hvor nære de har vært, sier ministeren.

Mer enn 300 personer har mistet livene sine i terrorangrep i Tyrkia som IS hevder å stå bak, ifølge nyhetsbyrået.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse