Brannvesenet arbeidet med å slukke brannen i Christian Michelsens gate mandag morgen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Politi og brannvesen evakuerte samtlige beboere fra to bygårder i Christian Michelsens gate i Oslo sentrum etter at det brøt ut brann.

Politiet meldte om brannen klokka 5.17 mandag morgen. Fem minutter senere ble det besluttet at beboerne i bygget skulle evakueres ut via en naboinngang.

– Det observeres flammer og røyk fra taket på bygningen, skrev politiet i Oslo på Twitter.

annonse

– Vi har evakuert alle beboere fra Christian Michelsens gate 61 A og B som er to gårder med fire etasjer, sa operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NTB.

Oslo brann- og redningsetat (OBRE) meldte om kraftig loftsbrann på adressen. Røykdykkere gikk inn i gården, og mannskaper arbeidet med å komme flammene til livs fra taket.

Politiet opplyste at 29 personer er registrert på de to adressene. Ingen personer kom til skade, og etter en drøy time kunne de fleste beboerne vende tilbake til leilighetene sine.

annonse

Bygningen skal ikke ha blitt påført store skader fra flammer eller røyk, men flere leiligheter skal ha blitt påført vannskader, ifølge politiets innsatsleder Rune Bjørsvik.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon