Nigel Farage. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
annonse

Donald Trump stortrives i London og har virkelig troen på brexit, tvitret brexit-general Nigel Farage etter et møte med den amerikanske presidenten tirsdag.

annonse

Farage hadde samtaler med presidenten i boligen til USAs ambassadør i London. Etterpå forsikret han at møtet gikk bra og at Trump er en varm tilhenger av brexit.

annonse

Farage har i årevis kjempet en politisk kamp for at Storbritannia skal melde seg ut av EU.

Den utrettelige innsatsen har blant annet ført til et historisk valgresultat for Farages nystartede Brexitparti. I EU-valget forrige måned fikk partiet over 30 prosent av stemmene, mens De konservative og Labour nærmest ble knust.

Brakvalget gjør at Brexitpartiet, som vil ha Storbritannia ut av EU så raskt som mulig, blir det største enkeltpartiet i hele EU-parlamentet. Partiet får 29 representanter – like mange som de tyske kristendemokratene, som består av partiene CDU og CSU.

annonse
annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.