Hege Storhaug stiller spørsmål til Steve Bannon under et arrangement i regi av nettstedet document.no i Oslo Militære Samfund. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse

Advokat Trond Ellingsen, som også er politiker i Asker FrP, er sterkt kritisk til Budstikkas dekning av Steve Bannons og Katie Hopkins Oslo-besøk.

Kritikken kommer etter at en journalist i lokalavisen i Asker og Bærum skal ha lagt inn det Ellingsen kaller «sleivspark». Dette sto på trykk i anledning Documents invitasjon av de internasjonale medieprofilene Steve Bannon og Katie Hopkins til Oslo. Det skriver Ellingsen i en kommentar i Budstikka.

Les også: Document.no øker inntektene og går med overskudd

annonse

– For hva mener Budstikka med å spørre om document.no bidrar til et bedre samfunn ved å piske opp stemningen mot innvandrere? Kan Budstikka dokumentere et slikt påstått faktum? spør advokat Ellingsen.

Krever dokumentasjon

Ellingsen vil også ha dokumentasjon på Budstikka-journalistens påstand om at «Steve Bannon oppfordrer ytre høyre til å spre hatets budskap».

– Jeg har tidligere gitt Budstikka ros for å være en god lokalavis. Jeg mener det samme i dag. Men redaksjonen bør stramme opp sine journalister slik at sleivspark som dette lukes ut, skriver Trond Ellingsen.

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon