Hege Storhaug stiller spørsmål til Steve Bannon under et arrangement i regi av document.no i Oslo Militære Samfund. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Advokat Trond Ellingsen, som også er politiker i Asker FrP, er sterkt kritisk til Budstikkas dekning av Steve Bannons og Katie Hopkins Oslo-besøk.

Kritikken kommer etter at en journalist i lokalavisen i Asker og Bærum skal ha lagt inn det Ellingsen kaller «sleivspark». Dette sto på trykk i anledning Documents invitasjon av de internasjonale medieprofilene Steve Bannon og Katie Hopkins til Oslo. Det skriver Ellingsen i en kommentar i Budstikka.

Les også: Document.no øker inntektene og går med overskudd

annonse

– For hva mener Budstikka med å spørre om document.no bidrar til et bedre samfunn ved å piske opp stemningen mot innvandrere? Kan Budstikka dokumentere et slikt påstått faktum? spør advokat Ellingsen.

Krever dokumentasjon

Ellingsen vil også ha dokumentasjon på Budstikka-journalistens påstand om at «Steve Bannon oppfordrer ytre høyre til å spre hatets budskap».

annonse

– Jeg har tidligere gitt Budstikka ros for å være en god lokalavis. Jeg mener det samme i dag. Men redaksjonen bør stramme opp sine journalister slik at sleivspark som dette lukes ut, skriver Trond Ellingsen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon