Foto: ISABEL INFANTES / AFP
annonse

En Trump-supporter er arrestert for å stikke hull på en ballong.

annonse

En Trump- tilhenger som kaller seg selv «Based Amy», filmet seg selv mens hun punkterte en stor ballong. Den skulle fremstille den amerikanske presidenten som en stor baby. Umiddelbart etterpå ble hun arrestert.

annonse

Det var under Trumps statsbesøk til England at demonstranter i London’s Hyde Park hadde med denne ballongen som de hadde tenkt å bruke for å gjøre narr av presidenten under hans opphold der, skriver RealClearPolitics.

Les også: Trump omtaler tusenvis av demonstranter som en «liten protest»

Kvinnen hadde med seg en saks som hun brukte til å punktere ballongen med. I det hun begynte å gå vekk, ble hun omringet av engelske politifolk som arresterte henne for å ha båret en saks på offentlig sted uten tillatelse.

annonse
annonse

Du kan se hele videoen hennes her:

Demonstrasjonen mot Trump ble forøvrig overdøvet av supportere av den amerikanske presidenten, som sang «we want Trump» av full hals. Denne støtten har liten grad blitt rapportert om i gammelmedia.

annonse
Reklame

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.