Ordfører Fabian Stang og Statsminister Erna Solberg besøker Sommerskolen på Nydalen Videregående skole og deltar i timen Skippertak i matematikk. Men vet de hvordan disse muslimske jentene egentlig har det i hjemmet? Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix

En iraker i 50-årene fikk skjerpet straffen med tre år etter at han anket dommen på 15 år for årevis med voldtekter og vold mot sine egne familiemedlemmer, leser vi. Denne brutale og motbydelige mannen som voldtok sin egen datter føste gang når hun var 10 år, kan nå nyte godt av å sitte i et norskt fengsel med alt det har av fordeler.

annonse

I Irak hadde han jo aldri blitt dømt for disse forholdene. Bare hør hva bistandsadvokat Hilde Cecilie Meyer uttalte til Bergens Tidende:

– I tiltaltes og de fornærmedes kultur er det kvinnene og jentene som bærer skylden og skammen for seksuelle overgrep som blant annet voldtekt. Ved å våge å forklare seg om voldtektene har min klient, ifølge dommen, utsatt seg selv og sine barn for stor risiko.

Dommen forteller at familien har blitt truet av andre familiemedlemmer fordi de har anmeldt jævelen som har gjort dette mot dem, og må som følge av det leve på skjermet adresse.

La oss se litt på hva dette faktisk dreier seg om. Vi har en psykopat av en voldelig og motbydelig pedofil overgriper som har torturert sin egen kone og sine egne barn i årevis. Han har fått 18 års fengsel og må betale nesten 4 millioner kroner til kone og barn for dette. Hans familie igjen, har truet kone og barn fordi de har våget å være åpne om disse ubeskrivelige overgrepene mot dem. De må derfor leve på et skjermet sted. Hele deres liv er selvsagt ødelagt for alltid, og ingen fengselstraff er lang nok og ingen erstatning stor nok, for å kompensere det de har vært utsatt for.

Men så kommer det. I tiltaltes og de fornærmedes kultur, sier bistandsadvokaten. Vi vet hva det er. Vi har nemlig hørt dette før. Mange ganger.

Dette er ISLAM. Det ordet turde ikke Meyer å bruke. For da ville hun ha blitt kategorisert som en rasist. Så islam må kalles kultur, eller ukultur som hun i det minste skulle ha sagt.

Svineriet som islam drar med seg til den norske kulturen er ikke akseptabelt. Slikt som dette verken skal eller bør få lov til å skje i et land som Norge hvor to av de viktigste verdiene er likestilling og rettferdighet.

Mens Erna Solberg koser seg i glansen av eid-feiring sammen med muslimer, sitter det altså en redd og forskremt familie med dype sår som aldri kan leges ett eller annet sted og gråter. De feirer nok ikke eid eller Id al-fitr som høytiden egentlig heter. Islam har ødelagt livet deres for alltid. De vil aldri få fred.

Når Solberg & Co setter inn så mye som de gjør på å få stoppet hatytringer på nett, men fortsetter å la muslimske familier som dette lide i det stille, så vitner det om mangel på kunnskap om hva islam faktisk er og det vitner om en agenda som er større enn enkeltindivider. For det er selvsagt mange muslimer som lever et forholdsvis fritt og godt liv sett ut fra deres eget perspektiv ihvertfall. Men det er ikke de det er snakk om.

Les også: Se Erna Solberg hilse norske muslimer på id-feiring

Det er snakk om alle de kvinner og barn som blir undertrykte, misbrukte og regelrett torturerte av sine muslimske menn. Alt i islams navn. I Norge!

Hvor mange gjelder egentlig dette? Vi ser jo her hvorfor ikke mange tør å stå frem med sine skrekkopplevelser i frykt for at noen andre familiemedlemmer vil komme og drepe dem. Dette må det finnes ut av øyeblikkelig. Vi kan ikke akseptere at sånt noe skjer i Norge. Vi må finne ut av omfanget av dette.

Hører du Erna Solberg! Dette er viktig! Istedet for å spise kake under eid-feiring med mange potensielle tilsvarende overgripere, så bør du umiddelbart få satt igang en grundig undersøkelse som vil avdekke hvilke forhold muslimske kvinner og barn lever under i Norge.

Gjør du ikke det, vil du være regelrett medansvarlig neste gang det er noen muslimske kvinner og barn som er modige nok til å fortelle hvilket helvete de lever under i sitt eget hjem.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.