Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
En mann i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter at han knivstakk en mann i Storgata i Oslo i 2015.

Ifølge tiltalen stakk han mannen med en kniv i nedre del av magen på venstre side, slik at det oppsto skader i magen og i tarmene.

annonse

Hendelsen skjedde i Storgata 29. juli i 2015.

annonse

En politipatrulje var ute på et annet oppdrag i området da de tilfeldigvis kom over den skadde mannen som dermed fikk livreddende førstehjelp kort tid etter hendelsen.

I tiltalen står det at det var tiltaltes hensikt å ta livet av mannen, men at det ikke lyktes ettersom offeret fikk førstehjelp så raskt.

– Politiet på stedet vurderer at mannen er så alvorlig skadd at han blir kjørt til akutten ved Ullevål med en gang. Vi ventet ikke på ambulansen, opplyste politiet til NTB etter hendelsen.

annonse
annonse

Mannen var livstruende skadd da han ankom sykehuset.

Tiltalte ble pågrepet samme kveld. Han er også tiltal for ulovlig å ha båret kniv som var egnet til bruk av legemskrenkelser.

Saken begynner i Oslo tingrett 12. juni. Det er satt av sju dager til saken.

annonse
Reklame
Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.