Tre gutter på 17 og 16 år er tiltalt for å ha utført en seksuell handling og et ran av en kvinne i 20-årene på Høyenhall T-banestasjon i Oslo. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
annonse
annonse

Tre gutter i tenårene er tiltalt for seksuell handling og ran av en kvinne i 20-årene på en T-banestasjon i Oslo i fjor.

Ifølge tiltalen befølte guttene kvinnen på brystene, rumpen og i skrittet. Deretter holdt de henne fast og slo henne, før de stjal vesken hennes som inneholdt bankkort, mobiltelefon, studentkort og sminkesaker.

Hendelsen skjedde på Høyenhall T-banestasjon i Oslo natt til 25. februar 2018. De tiltalte guttene var da 15 og 16 år gamle.

annonse

Én av guttene er i tillegg tiltalt for vold mot politiet. Han skal blant annet ha sparket en politibetjent i ryggen og beinet, og forsøkt å slå ham med knyttet neve i ansiktet. Dette skjedde ifølge tiltalen da politiet hadde et ordensoppdrag i Ole Brumms vei på Stovner i Oslo i februar 2018.

Den samme gutten er også tiltalt for å ha oppbevart 11 gram hasj.

Saken kommer opp for Oslo tingrett 12. og 13. juni.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon