Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V). Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Nå ser jeg både kommuner, Fylke og stortingspolitikere hermed erklærer klimakrise.

SV har i tillegg i Stortinget foreslått at det er en nasjonal nødsituasjon.

Jeg er enig med at det er litt kaldt og dårlig vær i øyeblikket, men det at temperaturen siden den startet å ble målt på 1800 tallet ikke har steget med mer en 0,6 grader vitner ikke mye om krise og heller ikke nød.

annonse

Men skulle SV få viljen sin så ville det snart ble en Nasjonal Nødsituasjon, da ville de ha gjort det samme som sitt glansbilde av en sosialistisk stat Venezuela og fratatt alle private privilegier, stoppe private til å investere i bla annet olje og gass samt at det også ville forby olje og gass å bli produsert i Norge.

Det hadde blitt en herlig blanding av politikken til Røde Khmer i Cambodia og Maduro i Venezuela som i dag ligger ett århundre etter andre demokratiske stater, sult og nød er eneste disse sosialistiske rottene har greid å fått til.

Anne Karin Torp Adolfsen (Ap) ønsker flere grønne jobber, det er flott det, men hvem skal betale for herligheten?

Røde Khmer i Cambodia prøvde nesten det samme, jaget folket på landet for å begynne på «0» med hakke og spade å dyrke det eneste av det lille de hadde å spise nemlig Ris. Nå kan vi ikke dyrke ris i Norge, men kålhode kan vi dyrke, men det er heller ikke lust med tanke på at man kan ta feil av Grønt og Dumt kålhode om en fargeblind.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon