Xbox-sjef Phil Spencer gir fansen et glimt av framtiden med sitt Project Scarlett på pressemøtet Xbox E3 2019 på Microsoft Theater i Los Angeles søndag. Foto: Casey Rodgers / Invision / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Microsoft avslørte søndag detaljer fra neste generasjon Xbox, konsollen som etter planen skal lanseres neste år.

Xbox-sjef Phil Spencer dro forhenget til side og avslørte «Project Scarlett», som skal være arvtakeren til Xbox One. Ifølge skaperne skal «Project Scarlett» gi spillselskapene mulighetene de trenger for å blåse liv i sine kreative visjoner.

Det ble ikke avslørt noen prisplaner for den nye konsollen på det gallapregede arrangementet i Microsoft Theater i Los Angeles søndag, som var i forkant av videospillkonferansen Electronic Entertainment Expo (E3).

annonse

Xbox kjemper mot Sony på markedet for konsoller, der Sony jobber med neste versjon av PlayStation.

«Project Scarlett» er ventet å bli tilgjengelig i butikkene desember 2020.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon