Muslimer tar over i britiske fengsler. Skjermbilde fra twitter.

Muslimske gjenger i britiske fengsler tvinger innsatte til å konvertere til islam og leve som muslimer, ifølge en offentlig rapport.

annonse

Ifølge Breitbart ble rapporten utført av justisdepartementet, og fant at store gjenger med muslimer bruker trusler og press for å tvinge andre innsatte til å konvertere. Gjengene består av hierarkier med ledere, fotsoldater og personer som driver med «rekruttering».

Nøkkelposisjoner i gjengene er gjerne blitt tildelt de som har deltatt i terrorvirksomhet, i tillegg til de som snakker arabisk, og kan sitere Koranen.

Sharia

I flere fengsler er det blitt innført sharia-lignende lover. Bacon forbys, og alle må ha på undertøy i dusjen.

En ikke-muslimsk innsatt uttaler:

– Det er et underliggende press for at folk må konvertere, og bli med i gjengen. Taktikken er å bli venner med nye fanger. Hvis de så ikke vil konvertere, begynner de å spre rykter, at personen er tyster eller lignende, slik at de skal bli utstøtt. Så følger volden (beatings red. anm.).

Selv å bytte fengsel hjelper ikke, for i andre fengsler er det andre «brødre», som er klare for å knivstikke de som stritter imot.

Ikke et nytt problem

I 2018 skal Storbritannias justisdepartement ha stanset en uavhengig rapport om islamiseringen i britiske fengsler fra å bli utarbeidet, fordi de fryktet resultatet.

Allerede i 2016 rapporterte britiske medier at fengselet HMP Gartree hadde blitt forandret til en «no-go zone» for ikke-muslimske innsatte, og at sharialover var innført i hele fengselet.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.