Muslimer tar over i britiske fengsler. Skjermbilde fra twitter.
annonse
annonse

Muslimske gjenger i britiske fengsler tvinger innsatte til å konvertere til islam og leve som muslimer, ifølge en offentlig rapport.

Ifølge Breitbart ble rapporten utført av justisdepartementet, og fant at store gjenger med muslimer bruker trusler og press for å tvinge andre innsatte til å konvertere. Gjengene består av hierarkier med ledere, fotsoldater og personer som driver med «rekruttering».

Nøkkelposisjoner i gjengene er gjerne blitt tildelt de som har deltatt i terrorvirksomhet, i tillegg til de som snakker arabisk, og kan sitere Koranen.

annonse

Sharia

I flere fengsler er det blitt innført sharia-lignende lover. Bacon forbys, og alle må ha på undertøy i dusjen.

annonse

En ikke-muslimsk innsatt uttaler:

– Det er et underliggende press for at folk må konvertere, og bli med i gjengen. Taktikken er å bli venner med nye fanger. Hvis de så ikke vil konvertere, begynner de å spre rykter, at personen er tyster eller lignende, slik at de skal bli utstøtt. Så følger volden (beatings red. anm.).

Selv å bytte fengsel hjelper ikke, for i andre fengsler er det andre «brødre», som er klare for å knivstikke de som stritter imot.

Ikke et nytt problem

I 2018 skal Storbritannias justisdepartement ha stanset en uavhengig rapport om islamiseringen i britiske fengsler fra å bli utarbeidet, fordi de fryktet resultatet.

Allerede i 2016 rapporterte britiske medier at fengselet HMP Gartree hadde blitt forandret til en «no-go zone» for ikke-muslimske innsatte, og at sharialover var innført i hele fengselet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon