Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

En mann stakk fra politiet i bil etter en alvorlig voldshendelse, men ble pågrepet i Kongsvinger etter at han kjørte i grøfta.

annonse

I forbindelse med det politiet omtaler som «en alvorlig voldshendelse» i Gjøvik, søkte de etter en navngitt mann i 40-årene. Tirsdag ettermiddag ble han observert i en bil like utenfor Kongsvinger.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Han nektet å stanse for politiet, som fulgte etter ham et stykke. Det var ikke snakk om så høy hastighet. I en rundkjøring på riksvei 2 ved Rasta havnet bilen i grøfta. Mannen nektet en stund å komme ut av bilen, og det så nok veldig alvorlig ut for forbipasserende, men han ble ikke skadd, sier operasjonsleder Atle B. von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

Mannen ble pågrepet og kjørt til sentralarresten i Hamar.

– Saken vil bli etterforsket videre, og det vil bli foretatt flere avhør, sier Obstfelder.

annonse
annonse

Fornærmede i saken måtte legges inn på sykehus etter voldshendelsen, men tilstanden er ikke kjent, skriver Oppland Arbeiderblad.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.