31. oktober i fjor forsvant 68-åringen fra eneboligen på Fjellhamar hvor hun bodde sammen med sin ektemann Tom Hagen – en av Norges rikeste personer. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse

Politiet har siden kort tid etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31. oktober, hatt kontroll på mobiltelefonen hennes, skriver VG.

Politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt sier til avisa at den fysiske mobilen betraktes som et potensielt bevis.

– Det er derfor gjort ulike undersøkelser knyttet opp til telefonen, uten at vi ønsker å gå i ytterligere detaljer om hvilke type undersøkelser eller hvilke funn som eventuelt er gjort, sier han til avisa.

annonse

31. oktober i fjor forsvant 68-åringen fra eneboligen på Fjellhamar hvor hun bodde sammen med sin ektemann Tom Hagen – en av Norges rikeste personer. Siste sikre livstegn fra Hagen er en telefonsamtale til et familiemedlem klokken 9.14 den morgenen.

Politiet ønsker ikke å si hvem det var som fant telefonen.

VG opplyser at avisa har kjent til mobilfunnet i flere måneder, men at politiet flere ganger har oppfordret til ikke å omtale det av hensyn til den pågående etterforskningen. Nå mener imidlertid politiet at omtale av mobilfunnet ikke lenger kan skade etterforskningen.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.