Politiet ved teltet der de gjør undersøkelser etter at dykkere hentet opp en koffert med det som skal være en savnet 6-åring, nær Xiliatos på kypros, Liket er trolig det sjuende og foreløpig siste offeret til en seriedrapsmann som har tilstått og samarbeidet. Foto: Philippos Christou / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet på Kypros har funnet enda et lik i søket etter ofre for en seriedrapsmann på øya. Kroppen til det som trolig var en jente, ble funnet i en koffert.

Antall drepte i saken er nå oppe i sju. Kypros har aldri hatt en lignende drapssak.

Dykkere søkte onsdag i et steinbruddsbasseng og fant kofferten, opplyser en talsperson for politiet til den kypriotiske TV-kanalen RIK torsdag morgen.

annonse

Det skal ha vært en død jente i kofferten. Tirsdag ble en død kvinne funnet. Hun var trolig fra Filippinene, men kroppen skal obduseres før endelig konklusjoner kan gjøres.

Den angivelige gjerningsmannen er en 35 år gammel kaptein nasjonalgarden. Han har hittil tilstått sju drap, og sju lik er funnet, fem kvinner og to barn. De skal være fra Asia og Romania, kvinnene skal ha vært hushjelper på Kypros.

Saken har preget øye siden april. Det har blant annet vært reist kritikk mot myndighetene fordi ofrene hadde lav sosial status, var utlendinger og derfor ikke skal ha blitt fulgt opp skikkelig da de ble meldt savnet fra 2016.

Kritikken medvirket til at justisministeren gikk av i mai og politisjefen ble sagt opp.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon