Illustrasjonsbilde. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse

Jeg legger meg flat for motbør i kommentarfeltet etter et innlegg om at nasjonalkonservative sosialdemokrater ikke kan vinne mot sosialdemokratiet. Nå modererer jeg standpunktet dithen at nasjonalkonservative ikke taper, og håper på å blidgjøre kommentarfeltet ved å innrømme at jeg tok feil på alle punkter. Kommentarfeltet har alltid rett – nasjonalkonservative sosialdemokrater vinner.​

Gamle feminister i SV som var med å presse fram at barnehager skulle overta foreldrenes funksjon har jo også endret mening. I takt med økende motstand mot elitestyring i formynderstaten har de nå funnet ut at foreldre er de beste omsorgspersoner. ​

Les også: Det måtte jo bare komme – forslaget om at småbarn skal ha stemmerett

annonse

Men foreldre er likevel ikke så gode omsorgspersoner som barna selv. Eliten har også funnet at det er bortimot barnemishandling når foreldre tar beslutninger om kirurgiske inngrep som skal endre barnas flytende kjønnsidentitet. Avgjørelser om irreversible kirurgiske inngrep bør barna ta selv, mener Anette Trettebergstuen i Arbeiderpartiet.​

Les også: Stans i oljeproduksjonen vil føre oss tilbake til førindustriell tid

Og kan småbarn ta beslutninger om kjønnskorrigerende inngrep, kan de sikkert også ta beslutninger om å legge ned norsk oljeproduksjon? Gudleiv Forr i Dagbladet mener i alle fall at småbarn bør ha stemmerett. I Dagbladets artikkel forslås det at foreldre kan avgi stemme på vegne av barna. ​

annonse

Les også: Podkast: Står vi foran en nasjonalkonservativ vekkelse i Europa?

Det kan jo være en prøveordning, og ved neste valg klarer småungene sikkert å stemme selv? ​

Men det er ikke så enkelt for småbarn å ta seg fram til stemmelokalet, derfor bør vi antakelig ta i bruk elektronisk stemmegivning? Og da kan vi jo innføre direktedemokrati, sånn at barna kan styre landet ved å trykke på telefonen sin innimellom bleieskiftene. ​

Hurra, nasjonalkonservative seirer på alle fronter!​

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse