Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

To menn er pågrepet etter en brann et bygg i Audnedal i Vest-Agder. Politiet tror brannen er påsatt. De anmeldes også for vold mot politiet under pågripelsen.

annonse

Brannen oppsto lørdag. Bygget inneholdt både en bolig og et forretningslokale. Politiet tror brannen er påsatt, og de to mennene på 46 og 19 år, er mistenkt i saken, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.

annonse

De to ble pågrepet lørdag. Under pågripelsen slo og sparket de to politifolk, noe som førte til at disse to måtte oppsøke legevakten.

– Det er ikke snakk om alvorlig skade på politifolkene, men mer enn nok skade til at de to mennene anmeldes, sier Hyberg.

Brannen skjedde i et bygg i Konsmo. Meldingen om brannen kom like før klokken 17.00 lørdag.

annonse
annonse

Mennene har en tilknytning til forretningslokalet, men det er uklart om de også har en tilknytning til boligen, sier Hyberg.

De to skal avhøres i løpet av søndag. Ingen personer ble skadd i brannen.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.