Illustrasjonsbilde. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

I slutten av mars introdusert vi Resett-medlemskap i tre nivåer.

Vi satte oss målet om 5000 medlemmer, som ville sikre vår økonomiske plattform til å levere uavhengig journalistikk. Og vi fikk raskt flere hundre medlemmer. I slutten av april kom det en ny bølge, nok forårsaket av at folk tro til for å kompensere for den annonseboikotten som ble igangsatt og som flere politikere hang seg på. Vi ble også ekskludert fra Google Adsene og mistet alle annonser.

Utover i mai har antall nye innmeldinger dabbet av. Men den siste uken har det tatt seg opp igjen, etter en påminnelse fra vår side. Vi har fått 82 nye medlemmer siste ti dager og har nådd 2260 medlemmer totalt og ligger på 45 prosent av ambisjonsnivået. Vi håper naturligvis at det er mulig å komme opp mot 5000 medlemmer for å sikre fremtiden og gi oss litt mer forutsigbarhet. En leser oppfordret oss til å starte en vervekampanje, og det syntes vi var en god idé.

annonse

Premie

De fem personene som klarer å verve flest nye betalende medlemmer innen 1. august, får invitasjon til Resetts sommerfest. Den avholdes i andre halvdel av august hjemme hos Resett-aksjonær Jan Haudemann-Andersen. Vi har introdusert en boks på innmeldingssiden hvor nye abonnenter kan skrive inn epostadressen til den som har vervet dem. Feltet er valgfritt å fylle inn.

Også de som tegner årlig VIP+ medlemskap innen 1. juli vil bli invitert til sommerfesten. Den invitasjonen gjelder også eksisterende VIP+ medlemmer, naturligvis, og inngår som «årets overraskelse». Dere får nærmere info i en epost.

annonse

Et VIP+ medlemskap koster for øvrig ikke mer enn et abonnement på Aftenposten og langt mindre enn et abonnement på Dagens Næringsliv.

Vi takker også alle dere som donerer til oss utenom medlemskapsordningen. Disse donasjonene har vært betydelige de siste tre månedene.

Dere kan tegne medlemskap her.

Og donere til oss her.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon