Fra en demonstrasjon med organisasjonen SIAN, samt motdemonstranter, i Drammen i juni 2019. Foto: Privat
annonse
annonse

Islamsk råd har jammen frekkhetens nådegave når de lyver om det som skjedde i Drammen, og sipper om «hatefulle» og intoleranse hos andre.

Organisasjonen Islamsk råd har jammen nerver og frekkhet til å beklage seg over «hatefulle» holdninger og ekstremisme hos andre i en pressemelding. Dette mens deres egen leir formelig bobler over av undertrykkende holdninger mot kvinner, som tar avstand fra likhet for loven, som vil forby homofilt samliv og straffe sånt de ikke liker på rent barbarisk og grotesk vis, som vil at ytringsfriheten skal vike fordi islam ikke kan krenkes; Koranen skal ikke kunne brennes, kastes, og profeten skal aldri kritiseres. Da går mobben amok. 

Jeg kunne selv aldri ha støttet SIAN. Ved flere anledninger har jeg hørt retorikk fra enkelte av dem som går over grensen mellom islamkritikk og ren fiendtlighet mot alle som kaller seg muslimer. Det er heldigvis en del der som kritiserer islam på en god måte også, men de har et problem med noen unyanserte uttalelser, som ødelegger for dem.

annonse

Les også: YouTube reklamerer for ekstremister i Islam Net

Løgner

Islamsk råd lyver imidlertid om det som skjedde i Drammen i helgen, der et antall aktivister fra SIAN, som man sikkert hadde kunnet telle på to hender, ble møtt av en stor gruppe svært sinte, unge menn, som spyttet på dem, kalte noen av kvinnene horer, og brukte sitt høye manntall og trusler om vold for å presse politiet og SIAN til å avslutte sine islamkritiske demonstrasjoner. 

annonse

Islamsk råd hverken anerkjenner det faktiske hendelsesforløpet, eller tar avstand fra dette presset mot ytringsfriheten. De spiller tvert imot på lag med mobben, som de omtaler som om de var ofre. De sinte, truende muslimske mennene man kan se i SIANs videoer, mens de hetser og oppfører seg svært utagerende, fremstilles som om de var stakkarslige, hjelpeløse ofre for SIANs retorikk. Islamsk råd spiller på lag med mobben, selvfølgelig fordi de tenker helt likt. Bare se hvordan de blander muslimhat med islamkritikk. De kaller det «hat mot muslimer og islam». 

Nei, det er ikke sånn Vesten funker. Her er det fritt frem å spre misnøye og kritikk av mektige ideer, profeter og religiøse og ideologiske doktriner. Ideer skal ikke beskyttes, og gis rettigheter og privilegier.

«Toleranse»

De avslutter sin pressemelding med å påberope seg «kjærlighet, toleranse og verdighet». Den toleransen har vi ikke sett mye til i islam. Homofile advares mot å vise sin kjærlighet i områder med mange muslimer. Kvinner og menn har hver sine innganger, kvinnene sitter bakerst i moskeer rundt omkring, overalt der muslimer praktiserer sin tro. Kvinner diskrimineres ved lov. Lov som importeres til Vesten. 

Les også: Islam Net gleder seg over dom i Strasbourg

Statstøtte

annonse

Ingen må la seg lure. Islamsk råd slører linjene. De prøver å se spiselige ut for etablissementet, som gjerne lar seg lure. Husk at de fikk 1,3 millioner kroner i statsstøtte inntil Linda Hofstad Helleland endelig fant det for godt å ta støtten bort i 2017. At man i det hele tatt har gitt støtte til en slik ytterliggående organisasjon er umulig å forstå, og viser at oppfattelsen av dette som en slags legitim aktør i offentligheten har vært hårreisende utbredt.

Samtidig lærer barn skoler og barnehager i Norge og Danmark å be på islamsk vis, resitere fra Koranen og rope Allahu Akbar. Det er vi som er de tolerante. Vi er altfor tolerante, og vi tolerer det intolerante.

Toleranse for det intolerante legitimerer ikke bare ondskap. Det er ondskap. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon