kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit under arrangementet Bokbanen tidligere i år. Torsdag besøker de Pride Park i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte torsdag Pride Park i Oslo. – En viktig anerkjennelse, sier foreningen FRI.

Det var første gang kronprinsparet besøkte arrangementet.

– Dette er en viktig anerkjennelse av Oslo Pride og menneskerettigheter, og kan bidra til å sende et positivt signal til resten av samfunnet, sier Ingvild Endestad, leder for FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

annonse

Sammen med ordfører Marianne Borgen (SV) ble kronprinsparet tatt med på omvisning av Endestad og festivalsjef Fredrik Dreyer for Oslo Pride.

– Det er flott og viktig at kronprinsparet besøker Oslo Pride. Gjennom en årrekke har kronprinsparet vært tydelige rollemodeller og støttespillere i kampen for likestilling og mangfold i Norge, sier Dreyer.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon