Det brenner i et rekkehus i området Blekenberg i Bergen lørdag morgen. Én person er kjørt til sykehus med lettere røykskader. Foto: Eivind Senneset / NTB scanpix
annonse
annonse

Det brenner kraftig i et rekkehus i Solheimsviken i Bergen. Én er kjørt til sykehus med lettere røyk- og brannskader.

– Deler av bygget er gjennomsøkt uten at det er funnet noen. Det er opplyst at samtlige beboere er ute av bygget, sier operasjonsleder Arve Samsonsen i Vest politidistrikt til NTB.

Brannen startet i 2. etasje i bygningen som består av tre leiligheter. Operasjonslederen sier det er en del røyk i området og at det fremdeles pågår slukking.

annonse

Det skal ikke være fare for spredning.

Brannvesenet fikk melding om kraftig røykutvikling i rekkehuset på Blekenberg lørdag morgen.

– Da vi kom fram, sto flammene ut av huset, sier vaktkommandør Ronald Drotningsvik ved 110-sentralen til Bergens Tidende.

Ifølge vaktkommandøren har det vært kraftig røykutvikling i området og oppover mot Løvstakken. Han opplyser at det er seks personer registrert på adressen.

Det er foreløpig uklart hvor mange personer som er evakuert. Ifølge politiet er én person fraktet til Haukeland sykehus med lettere røyk- og brannskader.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon