Statsminister Erna Solberg og Frp-leder Siv Jensen møter småbedrifter på Hvelvet tirsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse
annonse

Regjeringen skal neste uke besøke småbedrifter over hele landet. Målet er å få innspill til ny strategi for små og mellomstore bedrifter.

Tirsdag skal regjeringen starte turneen «Småbedriftslivet». De fire partilederne i regjeringen skal møte rundt 50 bedrifter på Hvelvet i Lillestrøm.

– Vi må anerkjenne at det er stort mangfold i landets små og mellomstore bedrifter. Hvis politikken skal treffe hele spekteret, krever det innsats på tvers av departementer og av hele regjeringen, sier statsminister Erna Solberg (H).

annonse

– Derfor har jeg bedt statsrådene om å prioritere møter med små og mellomstore bedrifter, sier Solberg.

95 prosent av alle bedriftene i Norge har mindre enn 50 ansatte og over én million arbeidstakere jobber i disse bedriftene. Små og mellomstore bedrifter står for nesten halvparten av den årlige verdiskapningen.

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen sier at disse bedriftene utgjør ryggraden i norsk næringsliv.

– Ambisjonen er at det skal bli enda enklere å starte, drive og få disse bedriftene til vokse, sier næringsministeren.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon