annonse
annonse

I et blogginnlegg, som er lagt ut på nettstedet «Tumblr», blir Aftenpostens spaltist Kjetil Rolness og Agendas Espen Goffeng stemplet som kulturkrigere.  

– Vi liker å si at vi er veldig opptatt av at ytringsrommet for kvinner i offentligheten i Norge og at vi skal bli bedre, og vi har i lang tid diskutert det politikere og særlige kvinnelige politikere og ungdomspolitikere opplever i offentligheten. Når to sentrale aktører i norsk offentlighet henger ut en kvinnelig politiker på den måten, og de befinner seg i samme ideologiske landskapet som Resett, så bør man reagere mer. Ikke bare se på at slikt skjer. Dette gjelder særlig de som mener polariseringen har gått for langt, skriver forfatteren av innlegget.

Les også: Hijabkledd ungdom lovpriser Marian Hussein – Vårt Oslo lager gladsak

annonse

Reagerer på sosialistanklager

Forfatteren fremholder at Vårt Oslos dekning av Marian Husseins inntreden i topp-politikken er mer korrekt, og reagerer når redaksjonssjef Lars Akerhaug i Resett påpeker at redaktøren i Vårt Oslo har fartstid fra den revolusjonære organisasjonen Internasjonale Sosialister.

Videre i innlegget blir Kjetil Rolness og Espen Goffeng sammenlignet med den avdøde politikeren og koloniadministratoren Lord Cromer, som var grunnlegger og første president i National League for Opposing Women Suffrage, en organisasjon som i sin tid drev opinion mot stemmerett for kvinner.

annonse

– Goffeng og Rolness er hva man kaller for vår tids norske Lord Cromers. Dette er to voksne menn som sitter på nett og mobber folk daglig. Denne digitale mobbingen disse kulturkrigere driver på med har attpåtil fått godkjent stempel fra Aftenposten og Agenda. Resett, Goffengs og Rolness’ uthenging av SV-politiker Marian Hussein bidrar med å begrense ytringsrommet til kvinnelige politikere som Marian Hussein.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon