Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg. Foto: Stefan Rousseau / PA via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Atferdsviter John Cook og hans gruppe undersøkte i 2014 hele 11 944 vitenskapelige artikler om klimaet og presenterte disse for FNs klimapanel på en slik måte at det så ut som 97% av forskerne mente at menneskene var skyld i den globale oppvarmingen.

Dette stemmer imidlertid ikke da bare 0.5% av de opprinnelige 11 944 artiklene peker på at menneskene har en stor påvirkning på klimaet og bare 1.6% av de som ble presentert for IPCC, skriver Samhällsnytt.

Disse usannhetene er det altså at klimaaktivister verden rundt forholder seg til, om det er Al Gore, Greta Thunberg eller andre. Vi vet fra før at verdenshavene og sola er viktigst for jordens klima, og nå reagerer flere sakkyndige på «klima-alarmismen» som sprer seg verden rundt.

annonse

Les også: Tror du menneskene endrer klimaet? Da må du se dette

32 000 amerikanske forskere har skrevet under en petisjon som underkjenner CO2 teorien. Global Warming Petition Project har på sin nettside fakta som motbeviser klimatrusselen.

Gammelmedia fortsetter imidlertid å skjule slike rapporter som tusenvis av forskere kommer med og forholder seg heller til hva en 16 år gammel skolejente har å si om saken.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon