Tollere i Narvik har beslaglagt 35 kg hasj. Her et eksempel på smugling i mindre format. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
annonse
annonse

I to smuglingsforsøk i februar i år og i juli i fjor fant tollere i Narvik til sammen 35 kilo hasj.

Tollerne beslagla 35.000 brukerdoser i de to smuglingsforsøkene, skriver tolldirektoratet på sine nettsider.

I et smuglingsforsøk stanset tollerne en polsk 30-åring da han la på sprang med en koffert som skulle vise seg å inneholde 24 kilo hasj. Mannen ble tatt da han ankom Narvik jernbanestasjon etter å ha vært passasjer på en buss som ble kontrollert ved Bjørnfjell tollstasjon om ettermiddagen 13. februar i år.

annonse

Det andre beslaget ble gjort 26. juli i fjor. Da avdekket tollerne i 11 kilo hasj i kofferten til en syrisk 17-åring som oppga at han skulle til kjæresten i Narvik, noe tollerne ikke trodde på. Kofferten inneholdt også en pakke med 110 gram kokain.

De to smuglingsforsøkene er etterforsket ved Narvik politistasjon.

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon