Marrakech, Marokko 20181220. Ytterligere tre mistenkte (bildet) skal være pågrepet i forbindelse med dobbeltdrapet i Marokko, som nå etterforskes som en terrorhandling. Bildet er tillatt delt med vannmerke. Foto: 2M.ma / NTB scanpix
annonse
annonse

Familien til Maren Ueland, som ble drept i Marokko i desember i fjor, vil likevel kreve erstatning etter drapet.

Advokat Ragnar Falck Paulsen, som er bistandsadvokat til de etterlatte etter Maren Ueland, sier til Stavanger Aftenblad at familien tidligere ikke har ønsket å kreve erstatning i saken.

– De har sagt at de heller vil at pengene skal gå til fattige i Marokko enn at de selv får erstatning. Jeg har forklart dem at dette nok ikke er en problemstilling. Da jeg snakket med Marens mor torsdag kveld, sa hun at familien likevel vil kreve erstatning, sier Falck Paulsen.

annonse

I alt 24 menn står tiltalt etter at Maren Ueland fra Bryne og hennes danske studievenninne Louisa Vesterager Jespersen ble drept i nærheten av Imlil i Atlasfjellene i desember i fjor.

Tre er tiltalt for selve dobbeltdrapet. Torsdag la aktor ned påstand om at de tre må dømmes til døden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon