Sea King redningshelikopter Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix
annonse
annonse

Én person er funnet død etter at en bil havnet i sjøen ved Åvik brygge i Lindesnes natt til lørdag.

Politiet fikk inn meldingen via brannvesenet klokka 1.50 natt til lørdag, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt til NTB.

– Det var en privatperson som hadde hørt et smell og deretter et rop ved Åvik, i nærheten av sjøen. Vi sendte brann og politi til stedet og søkte på land og i sjøen.

annonse

En halvtime seinere fant dykkerne et kjøretøy i vannet nedenfor brygga, men det var ingen personer i bilen. Tidlig lørdag morgen bekrefter politiets innsatsleder, Magne Langseth, overfor Fædrelandsvennen at én person er funnet omkommet.

– Noen timer etter at de hadde gått gjennom bilen, fant de en person omkommet i sjøen. Vedkommende er ikke identifisert, men vi har kontaktet de pårørende til bileieren, og vi prøver å ivareta dem så godt vi kan, sier operasjonsleder Linn Andresen til NTB ved 10-tiden lørdag.

Ulykkesgruppe og krimteknikere er kalt ut til ulykkesstedet, opplyser Andresen.

annonse

– Vi er fortsatt i en aktiv fase, og vi kommer til å etterforske saken videre. Så langt er det ingen vitner som vi kjenner til, og det er for tidlig å si noe om hvordan dette har skjedd.

Redningsselskapet, Kystvakten, et Sea King redningshelikopter og dykkere fra det lokale brannvesenet var blant dem som deltok i søket natt til lørdag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon