Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
40-åringen som er siktet for å ha drept foreldrene sin på Sotra, fremstilles for varetektsfengsling lørdag. Politiet har sagt de vil be om fire ukers fengsling.
annonse

Den dobbeltdrapssiktede mannen ble pågrepet torsdag kveld på adressen han delte med foreldrene sine, et ektepar i 60-årene, på Sotra vest for Bergen. Politiet tror drapene ble begått en gang i løpet av den foregående natten.

Politiinspektør May Britt Erstad i Vest politidistrikt sa på en pressebrifing fredag at politiet vil be om at mannen fengsles i fire uker med brev- og besøksforbud. Etter avhør ble 40-åringen tatt hånd om av helsevesenet.

– Vi har bedt psykiatere starte undersøkelser for å avklare om han var tilregnelig. Denne undersøkelsen er påbegynt, sa politiinspektør Erstad.

annonse

Politiinspektøren sa videre at politiet har begynt å danne seg et godt bilde av hva som har skjedd, og hvordan og når ekteparet ble drept.

– Samtidig er det så tidlig at vi ikke har låst oss til noen teorier, og vi etterforsker fortsatt bredt, la hun til.

Politiet har vært forsiktige med å gi ut detaljer om saken og begrunnet det med hensynet til etterforskningen, blant annet avhør som ikke er gjennomført ennå.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon