Foto: Skjermdumper fra Twitter.
annonse
annonse

Den kjente konservative skribenten, Andy Ngo, har blitt banket opp av antifa-aktivister under en konservativ demonstrasjon i Portland på lørdag.

Lokalavisen The Oregonian rapporterer at flere personer ble skadet under demonstrasjonene etter sammenstøt mellom venstrevridde og konservative grupperinger. I hvert fall 3 Antifa-aktivister har blitt arrestert som følge av volden.

Grupper på hver sin ytterkant av det politiske spekteret – inkludert Antifa og Proud Boys – var blant dem som var tilstede.

annonse

Voldsepisoder 

Portland-politiet kunne fortelle om flere tilfeller av voldsbruk. Minst 8 individer – inkludert 3 politifolk – ble skadet under hendelsen og fikk behandling av medisinsk personell.

– Under demonstrasjonene ble det rapport om flere voldsepisoder. Prosjektiler ble kastet på demonstrantene og på politifolk, sa de i en uttalelse.

annonse

Les også: Dagsavisen blåser i hundefløyten og oppfordrer til vold mot SIAN-aktivister

– Det ble også rapportert om bruk av pepperspray av personer i folkemengden. Det var også individer som kastet «milkshaker» som inneholdt hurtigtørkende sement, heter det videre i uttalelsen.

Andy Ngo: – Jeg ble banket opp.

Ngo la i etterkant av hendelsen ut en video på Twitter hvor han forteller sin side av historien. Han sier at han sier at han ble banket opp midt i gata og at det ikke var noe politi til stede for å gripe inn.

Andy Ngo har tidligere skrevet om at han ble sjokkert av tilstandene i Sverige etter et besøk i landet i fjor, i en tekst som fikk mye oppmerksomhet. 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon