Ordfører Marianne Borgen (f.h.), Bernt Reitan (adm.dir Ruter), Heidi Sørensen deler ut is til forbipasserende å Rådhusplassen, i forbindelse med at Oslo er utnevnt til European Green Capital i 2019. F.v.: Hanne Bertnes Norli (Ruter). Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

Klimaetaten i Oslo kommune brukte en million kroner på 4 rosabloggere, blant annet Paradise Hotell-deltager Martine Lunde.

Klimaetaten er ledet av SV-politiker Heidi Sørensen, hun har brukt 30 millioner på konsulenter i forbindelse med klimapolitikk. Hun blant annet kjøpte konsultentjenester av sin partivenninne for 1200 kroner timen.

Les også: Overforbruk, manglende utlysninger og kameraderi i Klimaetaten i Oslo

annonse

For 998.000 ble det produsert Youtube-videoer og lagt ut Instagram-innlegg av de fire influensere, skriver Nettavisen.

– Konseptet handler om at youtuberen Herman Dahl skal bli grønn, og med seg på veien får han med seg tre bidragsytere som skal hjelpe hverandre i å bli grønnere, sier Martine Lunde.

Et av innleggene til Dahl er en video han har laget fra klimastreiken i Oslo, du kan se denne nedenfor fra hans Instagram-profil:

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon