Statue av Nemesis. Foto av imageBROKER/REX (3476545a) Archaeological

Nemesis, den guddommelige strenghet overfor mennesker som tenker og handler utover hva som er dem tilmålt av frihet og fri vilje. Nemesis ble personliggjort som gudinne i gresk mytologi.

annonse

Nå vil EU, som umenneskelig juridisk vesen, gi seg selv rett til å utøve guddommelig strenghet overfor EU-borgere, som handler utover hva som er dem tilmålt av frihet og fri vilje, med rett til å dømme (sensurere) enhver EU-borger og ilegge restriksjoner (straffer), inkludert å ta fra deg ditt levebrød (stenge din bankkonto). Ref. Steigan artikkel: Brussel beruset av makt

WEF, også kjent som World Economic Forum. Et lukket forum kun for inviterte, som møtes i slutten av Januar hvert år, i Davos, Sveits. Der møtes de øverste ledere for verdens 1.000 største korporasjoner, inkludert utvalgte og håndplukkede politikere, akademikere, NGOs, religiøse ledere, media m.fl.. Med andre ord en smeltedigel hvor verdens økonomiske og politiske elite smelter sammen.

Det hele ligner mer og mer på en religiøs økonomisk sekt som tilber guden Mammon.

Nemesis var uttrykk for den rettferdige verdensorden som styrter det menneske som stiger for høyt, og som straffer hybris. Hybris er gresk og betyr «overmot, hovmot; vold»; i gresk mytologi er hybris overmotet et menneske viser når det prøver å heve seg over de begrensningene gudene har satt eller på annen måte vil heve seg opp over menneskelige mål.

annonse
annonse

Les også: Nå kan du se hvem som kjøper politisk reklame på Facebook i Norge

I Rhamnus ble gudinnen Nemesis fremstilt stående med alenmål og tømmer i hendene. Guden som måler og styrer din frihet og vilje, og som dømmer og straffer deg om du tar deg friheter, som går utover hva som er deg tilmålt.

Meningsinnholdet er meget klart. Ikke tro at du er fri til å konkurrere med, eller kritisere NWO guden, som er det umenneskelige vesen, som EU er et juridisk lovgivende redskap for. Korporasjonenes globaliserte eiere ser åpenbart på seg selv som guddommelige, og vil ikke tillate at folket har andre ideer.

Hvorfor dette deklareres så tydelig nå er enten fordi den økonomiske religiøse sekten føler seg så mektig, at «sannheten» kan avsløres. Eller det nå ageres i affeksjon og panikk fordi folk eller folk i Europa, og over hele verden, har våknet til realitetene som de lenge har hatt teorier om, og mer eller mindre godt begrunnede meninger om.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.