Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Direktør Harald Dørum (63) i Norsk Rikstoto går av med umiddelbar virkning.

Etter 13 år i stillingen som administrerende direktør i Norsk Rikstoto har Harald Dørum tirsdag bedt styret om å bli løst fra sin stilling, melder Equus.

– Arbeidet med nye konsesjonsvilkår i et marked i store endringer gjør at tiden var inne for å levere stafettpinnen videre, sier Harald Dørum.

annonse

– Med de store endringer Norsk Rikstoto står overfor de neste tre til fem årene, inkludert en ny konsesjonssøknad, er dette en tidshorisont lenger enn det jeg har, kommenterer Harald Dørum.

Ifølge Trav og Galopp Nytt har Dørum vært under press de siste dagene. En avtale mellom Norsk Rikstoto og Hest 360 der prinsesse Märtha Louise er deleier og hovedaktør har vist seg å være en dyr sådan, og TGN mener også å vite at enkelte i styret mener seg ført bak lyset.

Rikstotos fallende omsetning i et stigende spillmarked har heller ikke gjort det enkelt for Dørum.

Økonomidirektør Camilla Garmann vil fungere i stillingen som administrerende direktør inntil ny er tilsatt.

annonse

Dørum avviser at avgangen har sammenheng med avtalen Norsk Rikstoto har gjort med Hest360. Overfor DN gjør styreleder Jan Petter Sissener det samme.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon