Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Direktør Harald Dørum (63) i Norsk Rikstoto går av med umiddelbar virkning.

annonse

Etter 13 år i stillingen som administrerende direktør i Norsk Rikstoto har Harald Dørum tirsdag bedt styret om å bli løst fra sin stilling, melder Equus.

– Arbeidet med nye konsesjonsvilkår i et marked i store endringer gjør at tiden var inne for å levere stafettpinnen videre, sier Harald Dørum.

– Med de store endringer Norsk Rikstoto står overfor de neste tre til fem årene, inkludert en ny konsesjonssøknad, er dette en tidshorisont lenger enn det jeg har, kommenterer Harald Dørum.

Ifølge Trav og Galopp Nytt har Dørum vært under press de siste dagene. En avtale mellom Norsk Rikstoto og Hest 360 der prinsesse Märtha Louise er deleier og hovedaktør har vist seg å være en dyr sådan, og TGN mener også å vite at enkelte i styret mener seg ført bak lyset.

Rikstotos fallende omsetning i et stigende spillmarked har heller ikke gjort det enkelt for Dørum.

Økonomidirektør Camilla Garmann vil fungere i stillingen som administrerende direktør inntil ny er tilsatt.

Dørum avviser at avgangen har sammenheng med avtalen Norsk Rikstoto har gjort med Hest360. Overfor DN gjør styreleder Jan Petter Sissener det samme.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.