Oslo Børs. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Norsk klimapolitikk bestemmes av feil aktører – med feil motiv og hensikter – med tanke på behovene befolkningen og nasjonen reelt har for å få dekket et primærbehov (energi).

Aktørene er politikere som arbeider for privatkapitalismens aktører, og som gir milliardærer i inn- og utland støtte til å spekulere med nordmenns nasjonale felleseie i form av naturgitte ressurser, råvarer og territorier.

Politiske aktører

annonse

Norske politikere som fremhever seg i denne sakens anledning er Siv Jensen og Erna Solberg. De forankrer sin politikk i en ideologisk plattform, som skal tjene privatkapitalismens aktører, og ikke nordmenns fellesinteresser som folk og nasjon.

Les også: Farsund-ordfører tror folk føler seg overkjørt i kampen om vindmøller

Privat kapitalismens aktører

annonse

Norske milliardærer som kan fremheves er: «Lars Helge Helvik, Tore Ivar Slettemoen samt Tom Einar Jensen». Tom Einar Jensen er bror til finansminister Siv Jensen. Det er dessverre regelen, og ikke unntaket, at norske politikere i høye posisjoner arbeider med og for nære familiære nettverk (Familiedynasti).

Utenlandske aktører som kan fremheves i norsk vindkraftpolitisk sammenheng er store tyske finanskonglomerater, som samarbeider tett med norske privatkapitalistiske forbindelser og norske politikere, både nasjonalt, regionalt og kommunalt. Slike forbindelser fremstilles vanligvis villedende som: «Offentlig Privat Samarbeid (OPS)», som er en meme konstruert for formålet å villede og desinformere om at dette handler om å privatisere alt norsk offentlig felleseie, og all norsk offentlig virksomhet. Bompenge-virksomheten bygger på den samme OPS-strategien, som norsk klimapolitikk drives i henhold til.

Les også: Kommuner får ikke vetorett mot vindmøller

Motiv og hensikter

Det er utelukkende privatkapitalismens motiv for privatøkonomisk vinning som driver norsk klimapolitikk i denne sakens anledning. Fordi det finnes ikke noe reelt faktagrunnlag for å bygge vindturbiner i norsk natur for å dekke folkets og nasjonens primærbehov for grønn og bærekraftig energiproduksjon.

Konsekvensen

annonse

Konsekvensen av de reelle motivene og hensiktene for pågående landbaserte vindkraftsprosjekter, som politisk fremstilles feil og forvrengt i forhold til det reelle nasjonale faktagrunnlag, er at pågående norsk klimapolitikk er et planlagt, redigert og iscenesatt narrespill i regi av den nåværende norske regjeringen, og deres privatkapitalistiske nettverk.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon