Oslo Børs. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Norsk klimapolitikk bestemmes av feil aktører – med feil motiv og hensikter – med tanke på behovene befolkningen og nasjonen reelt har for å få dekket et primærbehov (energi).

Aktørene er politikere som arbeider for privatkapitalismens aktører, og som gir milliardærer i inn- og utland støtte til å spekulere med nordmenns nasjonale felleseie i form av naturgitte ressurser, råvarer og territorier.

Politiske aktører

annonse

Norske politikere som fremhever seg i denne sakens anledning er Siv Jensen og Erna Solberg. De forankrer sin politikk i en ideologisk plattform, som skal tjene privatkapitalismens aktører, og ikke nordmenns fellesinteresser som folk og nasjon.

Les også: Farsund-ordfører tror folk føler seg overkjørt i kampen om vindmøller

Privat kapitalismens aktører

Norske milliardærer som kan fremheves er: «Lars Helge Helvik, Tore Ivar Slettemoen samt Tom Einar Jensen». Tom Einar Jensen er bror til finansminister Siv Jensen. Det er dessverre regelen, og ikke unntaket, at norske politikere i høye posisjoner arbeider med og for nære familiære nettverk (Familiedynasti).

Utenlandske aktører som kan fremheves i norsk vindkraftpolitisk sammenheng er store tyske finanskonglomerater, som samarbeider tett med norske privatkapitalistiske forbindelser og norske politikere, både nasjonalt, regionalt og kommunalt. Slike forbindelser fremstilles vanligvis villedende som: «Offentlig Privat Samarbeid (OPS)», som er en meme konstruert for formålet å villede og desinformere om at dette handler om å privatisere alt norsk offentlig felleseie, og all norsk offentlig virksomhet. Bompenge-virksomheten bygger på den samme OPS-strategien, som norsk klimapolitikk drives i henhold til.

Les også: Kommuner får ikke vetorett mot vindmøller

annonse

Motiv og hensikter

Det er utelukkende privatkapitalismens motiv for privatøkonomisk vinning som driver norsk klimapolitikk i denne sakens anledning. Fordi det finnes ikke noe reelt faktagrunnlag for å bygge vindturbiner i norsk natur for å dekke folkets og nasjonens primærbehov for grønn og bærekraftig energiproduksjon.

Konsekvensen

Konsekvensen av de reelle motivene og hensiktene for pågående landbaserte vindkraftsprosjekter, som politisk fremstilles feil og forvrengt i forhold til det reelle nasjonale faktagrunnlag, er at pågående norsk klimapolitikk er et planlagt, redigert og iscenesatt narrespill i regi av den nåværende norske regjeringen, og deres privatkapitalistiske nettverk.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.