Gay Pride. Illustrasjonsbilde, Shutterstock.
annonse
annonse

Rektor ved Heavers Farm barneskole i Sør-London utviste to kristne 10-åringer som ba om å slippe og delta i en LGBT-leksjon under Gay Pride Month, skriver Christian Concern.

Rektor Susan Papas har en lesbisk datter som også jobber ved skolen. I fjor var det etter orde fra rektor obligatorisk for elevene ved barneskolen å delta i «Gay Pride»-paraden. I år var det altså en leksjon om temaet som var obligatorisk.

20. juni spurte Farrel Spence om å få slippe å delta i timen, på grunn av sitt katolske livssyn. En annen elev, pinsevennen Kaysey Francis, ytret samme ønske. Læreren Alex Smith nektet, og sa at opplæringen var en del av pensum. Læreren skal blant annet spurt barna: «Ønsker dere at LGBT-mennesker skal dø?», noe begge benektet. Men de skal ha kommentert at i landene de kom fra, ville de blitt straffet for å være homofile.

annonse

Farell er fra Jamaica med afrikansk avstamning, og forklarte at «der er alle kristne og katolikker, så vi aksepterer ikke LGBT».

Les også: Britisk elev sa at det kun finnes to kjønn – nå er han suspendert fra skolen sin

De to jentene ble innkalt på rektor Papas’ kontor, hvor de ble utskjelt og anklaget for en rekke utsagn de nekter for å ha kommet med. Rektor sa blant annet:

annonse

– Hvordan våger dere å si at dere ønsker å drepe LGBT-mennesker?

Jentene nektet for å ha sagt noe slikt. De andre elevene støtter ifølge Christian Concern jentenes forklaring. Allikevel ble de utvist fra skolen i fem dager.

Foreldrene til de to nekter for at barna har kommet med homofobiske ytringer, og sier at de føler seg diskriminerte på bakgrunn av sin religiøse tro. I en tweet skriver Christian Concern at Kaysey ble manipulert, mobbet og ulovlig utvist:

Protester også i 2018

Som nevnt gjorde rektor Papas det obligatorisk for barn helt ned i 4 års alder å delta på Gay Pride i 2018. Pride-flagg ble hengt opp over hele skolen, og barna ble bedt om å kle seg i fargerike klær. Foreldrene ble også invitert for å feire «regnbuen og tingene som gjør dem og deres familie så spesielle».

annonse

14 kristne foreldre klagde og mente Papas fremmer «en veldig aggressiv LGBT-agenda på små barn, på en måte som var et misbruk av foreldreretten og et angrep på foreldre». Enkelte foreldre følte seg mobbet av skolen på grunn av sine holdninger, og noen endte med å bytte skole for barna.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon