Foto: KARIM SAHIB / AFP
annonse
annonse

I det politiske etablissementet, fra Rødt til Høyre, råder mulitkulturalistiske dogmer mange nordmenn ikke kjenner seg igjen i.

Lederne snakker ustanselig om «mangfold», på en måte som nær sagt virker religiøs og dogmatisk. Hva de egentlig snakker om er vanskelig å gripe fatt i. De later ikke til å forstå. De later til å være helt uvitende om at mangfold ikke er et gode i seg selv.

Det sier seg selv at det ikke er alltid vi egentlig bør ha så mye mangfold. Det er selvsagt hyggelig å ha mye god mat å velge i, og oppleve sider ved ulike kulturer. Men å hylle «mangfoldsguden», som om alt mangfold var en velsignelse, er idiotisk. 

annonse

Hvordan skal vi takle mangfold i synet på homofiles rettigheter og likestilling, og toleranse for ikke-troende? Homohat, hat mot vantro, adskillelse og nedgradering av kvinner og sosial kontroll er en del av mangfoldet alle fra Rødt til Høyre ukritisk hyller. 

Mangfoldshuset Mortensrud praktiserer for eksempel apartheid mellom kjønnene, i integreringens og mangfoldets navn.

Les også: UDI, PU og UNE legitimerer patriarkalske kyskhetsnormer som holder kvinner nede

Ukultur

annonse

Du får ikke reellt kulturelt mangfold uten ukultur, sosial kontroll, æreskultur og homohat. Det er slik det er å leve i et virkelig multikulturelt samfunn. Der er det ikke bare forskjellige typer mat og riter, man har også grunnleggende forskjellige verdier, normer og sosiale koder. Det tror jeg mange av våre politikere hverken forstår eller tenker på.

Du får ikke et multikulturelt samfunn, særlig med inkorporering av store mengder mennesker fra Afrika og Midtøsten, uten homofobi, rigide kjønnsroller og et press på ytringsfrihet og religionskritikk. Islam er en del av verden, og helt avgjørende, dominerende del av disse menneskenes kulturarv.

Derfor må vi i stedet snakke om og fremme verdifellesskapet i den norske kulturen og i det norske folk, og hevde dette uten kompromiss. Vi må hylle våre sunne, konkrete verdier; likestilling, ytringsfrihet, rasjonalisme, snarere enn å fremheve «mangfold» som om det var en verdi i seg selv. 

Nøytralt

Mangfold er i seg selv et nøytralt begrep. Det som betyr noe er hva mangfoldet omfatter. Når man indikerer at mangfold er en verdi i seg selv, indikerer man også at alt er bra, all kulturell praksis er verdifull, vi kan ha så mye mangfold som mulig. Ikke bare kan vi ha det, det er liksom også et gode. 

annonse

Nei. Mangfold er ikke et gode i seg selv. Mangfoldet kan også omfatte negative ting. Ting som bryter med våre verdier. 

Mangfoldsdogmene er en garantist for æreskultur og annen ukultur. Kulturelt mangfold er mer enn mat og klær. Det er også kjønnsapartheid, homohat og motstand mot ytringsfrihet. Si nei til dette. Si nei til flerkulturens doktriner. 

Stå i stedet opp for nasjonalstaten, og avvis den destruktive, fragmenterende multikulturalismen. Det er den eneste måten vi kan sørge for at vårt Norge i fremtiden er et tolerant og moderne samfunn med et sterkt fellesskap. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon