Migranter i kø for å søke asyl i Brussel i 2015. Foto: Jonathan Raa/Nurphoto/REX
annonse
annonse

En belgisk kvinne som lever i den lille landsbyen Spy, som ligger mellom Charleroi og Namur i Belgia, har bedt migranter som hun selv inviterte om å forlate hennes eiendom.

Det er den regionale nyhetsformidleren Sudinfo som skriver om kvinnen, som hadde invitert migranter som ønsket å komme seg til England til å lage en leir i hennes og familiens egen hage. Men etter flere episoder med vold og aggressiv oppførsel fra migrantene, ønsker hun nå at de forlater eiendommen.

Les også: 15 milliarder kroner utdelt på anonyme bankkort til migranter

annonse

I nesten to og et halvt år har kvinnen og hennes familie tatt imot alle migranter som ønsket å bo i hagen, men har nå stoppet all hjelp til migrantene, på grunn av at fyll og vold gjorde sitt til at leiren ble stadig mer farlig. Så mange som opp til 100 migranter har hatt opphold i hagen, og på tross av klager fra naboer har kvinnen alltid beskyttet migrantene, og nektet politiet å komme inn på hennes private eiendom.

Hun har imidlertid kommet på andre tanker nå, og ønsker alle migrantene vekk fra sitt område.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon