Ava Martinez (8), bedre kjent som Mini AOC. ble utsatt for trakassering og trusler., Skjermbilde fra YouTube.
annonse
annonse

8 år gamle Ava Martinez, som også er kjent som «Mini-AOC», ble kjent for å lage morsomme videoer der hun parodierte den demokratiske politikeren Alexandria Ocasio-Cortez.

Du kan se et eksempel i denne videoen:

annonse

Nå slutter hun å lage videoer, etter at hun og familien har opplevd trakassering og dødstrusler. Ifølge familien er det ingen tvil om hvem som står bak hetsen av en 8 år gammel jente og hennes familie:

– Venstresidens trakassering og dødstrusler har gått for langt for vår familie, twitret Salvatore Schatcher, som er stefaren til Ava.

Den lille jentas adresse og personlige detaljer har blitt spredt på sosiale medier, slik at flere kunne delta i hetsen. Det er dette som kalles doxxing, og som er et yndet virkemiddel for de «gode kreftene» på venstresiden.

annonse

Ifølge stefaren var de aller fleste reaksjonene svært positive til den unge jentas parodier. Til slutt ble antallet som heller ville bruke trakassering og trusler såpass stort, at Ava måtte avslutte prosjektet sitt.

– Hun er skuffet over at hun ikke kan fortsette å være Mini-AOC, men vi forklarte at det var for hennes eget beste, og hun tar det greit, sier Schachter til Fox News.

– Venstresiden ødelegger alle spor morsomme ting på internett, og har absolutt ingen sans for humor, kommenterer den konservative forfatteren Mark Steyn.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon