Ava Martinez (8), bedre kjent som Mini AOC. ble utsatt for trakassering og trusler., Skjermbilde fra YouTube.

8 år gamle Ava Martinez, som også er kjent som «Mini-AOC», ble kjent for å lage morsomme videoer der hun parodierte den demokratiske politikeren Alexandria Ocasio-Cortez.

annonse

Du kan se et eksempel i denne videoen:

Nå slutter hun å lage videoer, etter at hun og familien har opplevd trakassering og dødstrusler. Ifølge familien er det ingen tvil om hvem som står bak hetsen av en 8 år gammel jente og hennes familie:

– Venstresidens trakassering og dødstrusler har gått for langt for vår familie, twitret Salvatore Schatcher, som er stefaren til Ava.

Den lille jentas adresse og personlige detaljer har blitt spredt på sosiale medier, slik at flere kunne delta i hetsen. Det er dette som kalles doxxing, og som er et yndet virkemiddel for de «gode kreftene» på venstresiden.

Ifølge stefaren var de aller fleste reaksjonene svært positive til den unge jentas parodier. Til slutt ble antallet som heller ville bruke trakassering og trusler såpass stort, at Ava måtte avslutte prosjektet sitt.

– Hun er skuffet over at hun ikke kan fortsette å være Mini-AOC, men vi forklarte at det var for hennes eget beste, og hun tar det greit, sier Schachter til Fox News.

– Venstresiden ødelegger alle spor morsomme ting på internett, og har absolutt ingen sans for humor, kommenterer den konservative forfatteren Mark Steyn.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.