Det ble meldt om eksplosjon i et industriområde på Toppe i Åsane torsdag ettermiddag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse
annonse

Brannvesenet har kontroll på brannen som oppsto i et industriområde i Åsane i Bergen torsdag ettermiddag. Ingen personer er meldt skadd eller savnet.

Brannvesenet i Bergen fikk kontroll over brannen i industriområdet Toppemyr ved 17-tiden torsdag.

– Vi har kontroll på situasjonen og har slukket brannen, men har to stasjoner hvor vi skal observere utover kvelden, sier vaktkommandør Helge lund i brannvesenet i Bergen til NTB ved 18.45-tiden torsdag kveld.

annonse

Politiet mottok den første meldingen klokken 16.12.

Både politiet og brannvesenet mottok flere meldinger fra privatpersoner som meldte om «pågående eksplosjoner og kullsvart røyk innover området».

Da politiet ankom stedet, opprettet de en sikkerhetssone på 300 meter, og sperret av området. Imens ba brannvesenet folk om å holde god avstand og lukke vinduer i hus for å unngå røyk.

– Det er ikke meldt om personskader, eller at noen er savnet. Vi vet heller ikke hvor mange eksplosjoner det var, sier Helge Lund.

annonse

Politiet kalte inn en skarpskyter dersom det skulle bli nødvendig å skyte ned flere glassflasker som befant seg i området.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon