Det ble meldt om eksplosjon i et industriområde på Toppe i Åsane torsdag ettermiddag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse

Brannvesenet har kontroll på brannen som oppsto i et industriområde i Åsane i Bergen torsdag ettermiddag. Ingen personer er meldt skadd eller savnet.

annonse

Brannvesenet i Bergen fikk kontroll over brannen i industriområdet Toppemyr ved 17-tiden torsdag.

annonse

– Vi har kontroll på situasjonen og har slukket brannen, men har to stasjoner hvor vi skal observere utover kvelden, sier vaktkommandør Helge lund i brannvesenet i Bergen til NTB ved 18.45-tiden torsdag kveld.

Politiet mottok den første meldingen klokken 16.12.

Både politiet og brannvesenet mottok flere meldinger fra privatpersoner som meldte om «pågående eksplosjoner og kullsvart røyk innover området».

annonse
annonse

Da politiet ankom stedet, opprettet de en sikkerhetssone på 300 meter, og sperret av området. Imens ba brannvesenet folk om å holde god avstand og lukke vinduer i hus for å unngå røyk.

– Det er ikke meldt om personskader, eller at noen er savnet. Vi vet heller ikke hvor mange eksplosjoner det var, sier Helge Lund.

Politiet kalte inn en skarpskyter dersom det skulle bli nødvendig å skyte ned flere glassflasker som befant seg i området.

annonse
Reklame
Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.